Statusrapport Sverige

Länk till pdf

Statusrapport Sverige
Landet i Norr, Jorden

17 augusti 2018

Valet är på uppgång och det brinner bilar på flera olika platser samtidigt i Sverige. I god ordning har alla en förklaring, för det är ju uppenbart att detta var iscensatt. En coup d’état av de onda makterna i samhället. Så här långt är alla överens. När det kommer till vem som utförde akten går dock åsikterna isär. En snabb granskning visar att det antingen är såkallade ”vänsterfeminister[1]” eller ”NMR nazister”. Vissa påstår att det skulle vara kriminella ungdomar som inte har något bättre för sig, men den gruppen tystas snabbt ner. Det som irriterar mig är att alla har helt fel.

Det här är den enda rätta förklaringen:

Bilbränderna organiserades av Erdogan. Turkiet har för närvarande en deal med EU, där vi ger dem feta cash i utbyte att de tar emot den överväldigande majoriteten människor som flyr från krig, elände och misär. Utöver att Erdogan tjänar pengar på detta så ifråntog han effektivt även Europas moraliska övertag. Från att bara kunna vara diktator i miniatyr, där vartenda beslut återföljdes av gnäll och sanktioner fick Turkiets starke man nu fritt spelutrymme. Det måste varit som julafton för honom, som direkt därefter stängde ner all kritisk press, fängslade hela oppositionen, som mirakulöst nog likväl lyckades göra motstånd, organisera sig och knäcka AKPs majoritet, varpå Erdogan utlyste nyval och blossade upp kriget mot Kurderna, igen. Ifrån Europa hördes inte ett pip. Vi är inte i position att säga någonting direkt efter vi deklarerat att bara en viss typ av människor är välkomna.

Hursomhelst, Erdogan tjänar alltså, på fler sätt en ett, att vi inte vill ta emot folk ifrån Syrien, Afghanistan, Iran, Eritrea och så vidare. Det är i hans intresse att vi fortsätter att föra en inhuman, starkt restriktiv politik i respekt till immigration. Ett land som Sverige, som galet nog argumenterar för öppna gränser, blir något av en nagel i ögat. En öppnare migrationspolitik riskerar att riva upp avtalet mellan Turkiet och EU. Det kan Erdogan inte tillåta. Sverige får inte, undra några som helst omständigheter, inspirera andra länder till att öppna sina hjärtan. Det är därför Sverige nu svartmålas ifrån alla håll och kanter, vi har blivit en bricka i ett större spel, där det senaste draget är en specialtränad grupp bilbrännare från Turkiet. Deras uppgift var att effektivt initiera bilbränder på ett flertal platser samtidigt, vilket i sin tur stärker sympatierna till Sveriges rasistiska parti Sverigedemokraterna. Det behövs, då partiet precis innan händelsen hade sjunkit något i opinionsmätningarna.

Det här är som sagt övertydligt. En man greps, och tror ni inte det var i Turkiet? Utöver det har jag ganska tydliga uppgifter att man dessutom såg en bil med turkiska registreringsplåtar (förvisso i en annan stad, några timmar bort från bilbränderna, några dagar efteråt, men det är fortfarande bevis för att det var en Turkisk bil i Sverige). Ett annat faktum som inte går att ignorera är att priset på dolmar gick ner två dagar efter bränderna och det var i Grums tre dagar innan omöjligt för en person att hitta ett ställe som sålde kebab. Jag har dessutom granskat diverse horoskop där det visar sig att ”jag är något på spåren” och tror ni inte att radion spelade Back to Black med Amy Winehouse när jag först läste om detta? En låt som jag hörde när jag var på semester i Istanbul.

Bevisen är så tydliga att jag vågar påstå att jag har 100 procent sant, vilket är matematik som inte går att säga emot. Med detta kan all diskussion kring vem som tände eld på bilarna betraktas som slut. Nästa ämne är förslagsvis hur priset på kaffe fluktuerar i samband med andelen superhjältar i nya filmer från Marvel.

 

Signerat

Jean-Claes

[1] Även vanligt förekommande termer är ”idiothora”, ”godhetsknarkare”, ”naiv kukskalle” et cetera

Leave a Reply

Your email address will not be published.